sis Malaika Arora faamaonia Amrita e faia yoga i backless taʻaloga ofuvae ma ofuvae pupuu

Amrita Arora ma lona uso o Malaika Arora o loʻo feola malosi, e le mafai ona faʻafitia lena. Ae le i amataina le faʻamaʻi, ina ua maeʻa faamalositino, o tuafafine e toʻalua na masani ona maua i fafo o le malae taʻalo.
E oʻo lava i le taimi o le faʻamaʻi pipisi, e leʻi taofia le faʻamalositino o aliʻi e toʻalua, ma o le tala fou a Amrita i le Instagram na faʻamaonia lea.
Amrita Arora talu ai nei faʻasoa ata o ia lava faia yoga i le Instagram. E tusa ai ma le pou, na faailoa mai e Amrita o ia ua fai ma vaisu i fala yoga ma e tatau ona tatou fai atu o loo ia tuuina mai ia i matou le sili ona faaosofia.
Na ia faʻaopopoina le faaupuga "O le Vaisu i Mea Taua… # yogini" i le ata. Na ia faʻailogaina foʻi lona uso o Malaika Arora i luga o le pou.
I le pou, oe mafai ona vaʻaia o Amrita o se fesuiaiga o Janu Sirsasana. I le ata, Amrita mafai ona vaʻaia nofo i luga o ona tulivae i luga o se yoga fala. Ona tootuli ou tulivae ma faalagolago lou tino atoa i luma ina ia faasaʻo ou lima i luga o lou ulu.
I faʻamalositino i aso uma, na filifilia e Amrita se ofu taʻalo uliuli e aunoa ma tua ma tuʻufaʻatasia ma se pea ofuvae uliuli. Na nonoa e Amrita lona lauulu i totonu o le lapisi lapoʻa e faʻamuta ai le yoga masani.
Ina ua uma ona faʻasoa atu e Amrita lana ata i luga o Ke, na faʻamatala foi e lona uso o Malaika lana tala, lea na ia viia.
I tulaga o galuega, Malaika Arora, faʻatasi ai ma Geeta Kapur ma Terence Lewis, sa tautua o se faʻamasino mo tagata sisiva sili ona lelei i Initia. Talu ai nei na toe malosi mai ai le sa galue mai Covid-19 ma toe foʻi e faigaluega.
Faitau foi | O gaioiga a Malaika Arora i lenei vaiaso (Naukasana) e fesoasoani e susunuina le gaʻo o le manava puta. E fiafia iai Arjun Kapoor


Taimi Post: Oketopa-27-2020