Si punon

Paketa e plotë Veshje

Shërbimi i Prodhimit

Ne ju ndihmojmë të kujdeseni për gjithçka për të sjellë në jetë vizionin tuaj

Krijoni vetë dizenjimet tuaja të personalizuara nga vetëm 200 copë për dizajn për porosi

Zgjidhje End To End

Zhvillimi i Produkteve Prodhim Prodhime të Tjera Kategori

Inspektimi i Kontrollit të Cilësisë së Prodhimit dhe Qepja e Ndihmuese e Pëlhurave dhe Qepjeve Veshje aktive          

Zhvillimi i Paketës Teknike Printime dhe Transporti i Qëndisjeve Veshje Sportive

Zhvillimi i modelit Ngjyrosja dhe larja e nocioneve dhe zbukurimeve të personalizuara Rrobat e banjës

Grafiku i madhësisë Vlerësimi i etiketave të prodhimit pjesa më e madhe Etiketat dhe ngjeshjet

Zhvillimi i Shembullit Paketimi i Pëlhurave të Zakonshme Rruga / Veshja në natyrë

SI T OR RENDONI?

01. Dorëzimi i Projektimit 

Pas dorëzimit të kërkesës tuaj, ne do t'ju dërgojmë modelet tona për të paraqisni modelet tuaja.

Pasi të kemi marrë informacionin tuaj, ne do t'ju dërgojmë një vlerësim të çmimit.

02.Burimi / Zhvillimi i Produktit

Pas pranimit të vlerësimit të çmimit, do t'ju kërkojmë të na dërgoni mostra për

referencë përshtatëse dhe madhësie.

Ne do të fillojmë procesin e burimit për të gjetur pëlhura dhe zbukurime të përshtatshme për modelet tuaja

dhe do dërgoji për ju për përzgjedhje.

03.Zhvillimi i mostrave

Ndërsa burimi është duke u zhvilluar, ekipi ynë i brendshëm i dizajnit do të bëjë ndihmë për të finalizoj detajet tuaja dhe zhvilloni paketa teknike për planet tuaja.

Ne do t'ju dërgojmë këto pako teknike për konfirmimin tuaj para duke filluar nga mostrat.

Vini re se pasi gjithçka është bërë nga e para, zakonisht merr 2 raunde të mostrës për të marrë të gjitha detajet si duhet dhe gati për prodhimin me shumicë.

 

04. Prodhimi me shumicë

Pasi të jeni të kënaqur me mostrat, ne do të fillojmë në prodhimin me shumicë

pasi kemi marrë mostrat dhe aparatin tuaj të aprovuar.

 

05. Inspektimi i Kontrollit të Cilësisë

Kur prodhimi me shumicë të jetë i plotë, ekipi ynë i kontrollit të cilësisë do të inspektojë produktet për të siguruar që nuk ka çështje.

Produktet do të paketohen individualisht dhe do të mbyllen në kuti kartoni, të jetë gati për procesin e transportit.

 

 

06. Transporti

Pjesa e fundit ku do t'ju ndihmojmë të trajtoni dokumentet e transportit dhe rregulloj për

dërgimin e produkteve tuaja në pragun tuaj.

Kjo fazë është pagesa përfundimtare për bilancin dhe transportin do të kërkohet

para se të dërgojmë produktet tuaja.

 

 

Çfarë duhet të dini?

Cilat janë sasitë minimale që mund të porosis?

Kërkesat minimale të porosisë janë 200 copë secila ngjyrë në secilën REND.

 

Për pëlhura të zhvilluara me porosi, porosia minimale fillon nga 800 metra në 2000 metra për llojin e rrobave.

Cilat janë kohët e plumbit?

Zakonisht duhen 4-8 javë për të përfunduar duke përdorur pëlhurë stoku dhe 2-4 muaj për pëlhura të prodhuara me porosi.

Koha e pritjes llogaritet në vlerësuar nga data kur fillojmë deri në përfundimin e prodhimit.

Ju lutemi gjeni një përmbledhje të mëtejshme të kohës së plumbit më poshtë:

Ndihmuese

5-7 ditë

Pako Teknike

10-14 ditë

 Mostrat

10-15 ditë për modelet jo të qëndisura / të shtypura, dhe

15-35 ditë për modelet e qëndisura / të shtypura

 Shembuj

10-15 ditë për modelet jo të qëndisura / të shtypura, dhe

15-35 ditë për modelet e qëndisura / të shtypura 

Prodhimi

45 ditë për modelet jo të qëndisura / të shtypura, dhe

60 ditë për modelet e qëndisura / të shtypura

Cilat janë opsionet tuaja të transportit?

Ne ofrojmë mundësi të ndryshme të transportit ajror që i përshtaten buxhetit ose kërkesës tuaj.

 

Ne përdorim ofrues të ndryshëm transporti si DHL, FEDEX, TNT për të dërguar porositë tuaja me transport ajror.

 

Për porosi mbi 500 kg / 1500 copë, ne ofrojmë mundësi transporti detar për vende të caktuara.

 

Vini re se koha e dorëzimit ndryshon nga vendndodhja e dorëzimit dhe ngarkesa në oqean kërkon më shumë kohë se sa transporti ajror.